Vastă experiență profesională

COSTE IOANA-CEZARA
AVOCAT ASOCIAT

Coste Ioana-Cezara este un avocat abil şi de încredere, cu o relevantă experienţă în soluţionarea unor procese cu grad de complexitate, specializată în avocatură de consultanță și litigii din domeniul dreptului civil privind revendicări imobiliare, acțiuni în pretenții, succesiuni sau dreptul familie precum și reprezentarea cu succes în litigii privind dreptul comercial şi al afacerilor.

Vezi mai multe

IOANID EMIL-CATALIN
AVOCAT ASOCIAT

Este un avocat meticulos, cu o practică bogată și cu experienţă în litigii comerciale și mai ales în domeniul celor ce ţin de ramura dreptului imobiliar şi a dreptului penal. A acordat consultanţă juridică în tranzacţii cu o valoare foarte ridicată în domeniul imobiliar, şi a înregistrat numeroase succese, litigii ale partenerilor contractuali şi litigii de natură comercială.

Vezi mai multe

DĂSCĂLAȘU ROXANA MARIA

AVOCAT ASOCIAT

Roxana – un avocat implicat, cu o înclinație spre cunoaștere și dorință de a performa, condusă de conceptul lucrului bine făcut, identifică soluțiile optime într-un timp rezonabil pentru problemele clienților noștri. Apreciind provocările, transformă fiecare speță într-o oportunitate de învățare, de preluare și de ducere la bun sfârșit.

Vezi mai multe

Munteanu IOANA LAVINIA
AVOCAT COLABORATOR

Munteanu Ioana Lavinia a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza”, Iași în anul 2016. Ulterior, a urmat cursurile de masterat în Dreptul Afacerilor din cadrul aceleiași Universități. A profesat în domeniul arbitrajului și medierii. Ca avocat, și-a aprofundat cunostințele juridice în domeniul dreptului civil.

Vezi mai multe

Mihalcea Larisa Andreea

AVOCAT COLABORATOR

Mihalcea Larisa Andreea este membră a Baroului Iași din anul 2022.
Deține cunoștințe temeinice în domeniul dreptului privat, fiind absolventă a cursurilor de masterat în Dreptul afacerilor.

Vezi mai multe

CONSULTANŢĂ JURIDICĂ

Ai nevoie de un avocat? Nu știi care sunt șansele reale de câștig în procesul tău?

Contactează-ne și îți vom răspunde în cel mai scurt timp.

Sună acum la 0741 148 975