Ioanid Emil-Catalin

Este un avocat meticulos, cu o practică bogată și cu experienţă în litigii comerciale și mai ales în domeniul celor ce ţin de ramura dreptului imobiliar şi a dreptului penal.
A acordat consultanţă juridică în tranzacţii cu o valoare ridicată în domeniul imobiliar, şi a înregistrat numeroase succese, litigii ale partenerilor contractuali şi litigii de natură comercială. A reprezentat clienţii în litigii comerciale și financiare cu o valoare substanțială.

Are o experiență vastă atât în reprezentarea clienţilor în faţa instanţelor judecătoreşti precum şi în asistarea clienţilor la încheierea de tranzacţii imobiliare.
În decursul carierei s-a specializat într-o gamă largă de cazuri litigioase. Experienţa în acest domeniu include litigii complexe de natură comercială, în special pe probleme care implică drept imobiliar şi contracte comerciale, diverse cazuri de răspundere contractuală şi răspundere delictuală.
A acordat asistenţă juridică şi a reprezentat clienţii în faţa organelor de urmărire penală (poliţie, parchete, parchete specializate – D.N.A. şi D.I.I.C.O.T.) şi a instanţelor judecătoreşti, a persoanelor puse sub învinuire, aflate în stare de libertate sau în stare de detenţie.
Vorbeşte fluent limba engleză şi acordă asistenţă juridică cetăţenilor străini în cauze civile sau penale.

A absolvit Facultatea de Drept şi un Curs de Master în Ştiinţe Penale, ambele în cadrul Universităţii Alexandru I. Cuza din Iaşi. Începând cu 2013, este membru al Baroului Iaşi.